Horoscop 2014 Berbec
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Horoscop anual / Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop anual Berbec

(21 martie - 20 aprilie)

Horoscop Berbec 2014

Viata personala si sociala in 2014
Dacă ați crezut că anul 2014 va fi plictisitor, incercati din nou.
Și din nou. Și din nou!
Sigur, acesta va fi un an în care vei face o mulțime de reevaluari.
Pentru unii oameni, mai ales cei din Berbec, acest lucru ar putea fi o amenințare, iar ei să se scufunde în auto-absorbție.
Dar, cu tot ce se intampla, mai ales cu Luna in Capricorn la sfârșitul lunii ianuarie, care va provoca un val de auto-examinare excesiva, veti avea cu siguranță dreptul de a fi introspectivi.
Cu toate acestea, cei din jurul vostru nu va vor vedea in acest fel.
Cu multa influență din partea Racului în iunie 2014, atentia ta va deriva in mod natural la persoanele pe care le iubesti: familia, prietenii, cunoscuții, si chiar cu toate cu problemele lor.
Există o dorință marcanta pentru a face casa ta un loc de refugiu, și Soarele în Leu din august, care face trigon cu Luna în Berbec îți aduce determinarea de a face lucrurile mai bune pentru alții.
Acest fapt vă ajută pe voi, îi ajută pe cei dragi - iar toată lumea e fericită!

Horoscop Dragoste Berbec in 2014 - pentru cupluri
Relatia ta pentru o vreme, poate fi îndreptată spre "confort" mai mult decat pe "pasiune", cu toate ca lumea din afara va incerca sa te atraga spre distractie.
Asta va fi nici o problemă pentru tine, mai ales atunci când Soarele face conjunctie cu Uranus in primele grade din Berbec.
Un trigon placut - Luna in Rac si Venus in Pesti, pe 5 aprilie va ajuta la consolidarea relatiei tale, menținând-o ferma și constanta, chiar dacă un val de confuzie va face ravagii pe langa ușa ta!

În luna august, tu și persoana iubita va descoperi o nouă definiție a cuvantului "comuniune", „impreuna”.
Tranzitul Lunii prin Sagetator, va crea diferite aspecte care vor constitui surprize placute pentru voi si despre voi doi.
În timp ce acestea sunt surprize plăcute, ele vor schimba terenul de joc un pic, spre planuri pe termen lung.
Chiar dacă nici un aspect negativ nu poate avea impact asupra relatiei tale, ai putea fi cufundat/a în ganduri până la începutul lunii octombrie, când Luna și Neptun în Pești va ajuta la sortarea răspunsurilor.
Comunicarea va deveni mai ușoara, mai directa si mai productiva - și amândoi va veti iubi unul pe altul chiar si mai mult!

Horoscop Dragoste Berbec in 2014 - pentru cei singuri
Pentru Berbecii care sunt singuri, prima parte a anului este de genul "Atinge si Pleaca" atunci când vine vorba de construirea de noi relatii.
Va veti distra pe moment, cu relatii pasagere, flirt și distractie, dar oamenii care te vor cunoaste, vor fi susceptibil inainte de a merge pe acelasi culoar cu tine.
Nimeni nu va vrea si nu va fi in stare sa-si faca obligatii.
Dacă puneți prea multă greutate "devenind prea atașat" în jurul datei de 22 februarie, s-ar putea sa fiti copleșiti cu indeciziile, mai ales cu Luna in Sagetator care traverseaza Neptun în Pești si creeaza un sentiment de "Ce trebuie să fac? Unde sa mă duc?"

După ce luna martie este din cale, dragostea va deveni mai mult un " proces de ofilire".
Din diverse motive, ai putea deveni distras de la jocurile relației, și si daca exagerezi totul va începe încet să fiarbă.
Dacă o persoană vă interesează din punct de vedere romantic, creati activități de relaxare pentru seara, momente inedite pe care sa le petreceti impreuna.
Nu va mai ganditi „daca sau daca ....” vor avea sau nu impact aceste momente, vor avea cu siguranță impact asupra vietii TALE sentimentale!

Horoscop Berbec - Cariera si Bani in 2014
Dacă sunteți șomer, piața locurilor de muncă ar putea părea în mod constant, a nu fi la indemana pentru tine, in prima parte a anului.
Dar, asta este doar o iluzie.
Lucrurile sunt doar se intampla foarte repede, astfel incat este nevoie de un ochi avizat pentru a fi în măsură să profite de oportunități!
De fapt, va trebui să ganditi "nonconformist", pentru puțin timp, odată ce Echinoctiul de Primavara are loc și Soarele face trigon Luna in Sagetator.
Preocupările artistice și creative vor deveni primordiale, mai ales în termeni de profit.
Tendința continuă, în general, fără probleme, deși câteva daune financiare la începutul lunii noiembrie v-ar putea zgudui un pic.
Poziția Lunii in Pesti este doar de testare, deși vă cere sau va obliga sa faceti o "verificare" a cheltuielilor.
Există pericolul de a deveni stagnant, monoton cu modul în care va gestionati veniturile, asa ca orice schimbări bruște de venituri sau cheltuieli trebuie privite ca o șansă de a va refinanta un credit ipotecar sau a va modifica un plan de plată, de exemplu.
Nu aruncati cu banii pe cheltuieli neimportante!

Mult noroc, tuturor celor din zodia Berbec in 2014!Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau