Horoscop 2014 Gemeni
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Horoscop anual / Gemeni (21 mai - 21 iunie)

Horoscop anual Gemeni

(21 mai - 21 iunie)

HOROSCOP 2014 GEMENI

Viata personala si sociala in 2014
Obiectivele dumneavoastră din acest an, sunt de genul „gandesc singur”.
Veți avea probabil un obiectiv financiar personal, care va solicita un sentiment „daca nu incerc mor” pe tot parcursul anului.
Va veti confrunta cu o serie de influențe planetare, ce vor măsura si contoriza progresul vostru, astfel incat sa va oferere un sentiment concret ca e bine sa mergi mai departe.

Cu toate acestea, începem anul cu Luna în Berbec ce se opune lui Marte in Balanta pe 07 ianuarie, fapt pentru care simti tensiunea dintre menținerea unei vieti personale satisfăcătoare și atingerea unui obiectiv profund dorit.
Prietenii nu vor fi de mare ajutor, ei incercand sa va atraga mai mult spre latura distractiva, pe de altă parte, familia va fi un sprijin real, reusind sa va ofere un cadru stabil.
Membrii familiei ar putea avea certuri minore, dar acestea vor fi ușor depășite.
Finalitatea este că munca grea produce rezultate bune, și puțini pot obiecta cu adevărat.

Aspectele astrale sunt in general bune pentru scopuri personale, cu condiția să nu lăsați pe nimeni din afară sa va abata de la curs.
Prietenii adevărați vor înțelege nevoile dumneavoastră!

Horoscop Dragoste Gemeni in 2014 - pentru cupluri
Usile se deschid pentru tine in 2014, aveti parte de energie si relații armonioase.
Tu și persoana draga veti fi pe aceeași pagină de mai multe ori, însă, pot fi si momente de prea multa liniste, fapt ce poate duce uneori la probleme nerostite.
La începutul lunii martie, aceste probleme ar putea izbucni, dar sentimentul de bunăvoință pe care tu si iubitul/a le-ati cultivat până acum, va fi capabil sa netezeasca orice pene zburlite.
Asta înseamnă că ar trebui să vorbiti mai mult, unul cu altul despre orice probleme pe care le aveți, atat în interiorul cat și în afara relației.
Inceputul verii va necesita o mulțime de tact și de îngrijire, dar vestea buna este ca de data aceasta, ambelor parti va pasa mai mult de rezolvarea problemelor, si nu de cine are dreptate.
Fiti atenti in momentele potrivite la mijlocul anului, și 2014 se va dovedi un an grozav!

Horoscop Dragoste Gemeni in 2014 - pentru cei singuri
Calea catre o relație este o spirală de echilibru și de nivel, pentru tine in acest an.
În primul rând, va veți confrunta cu perioade în care va veti simti mult mai singuri decât de obicei, cum ar fi la sfârșitul lunii august, când Luna este in conjunctie cu Saturn în Scorpion.
În al doilea rând, s-ar putea chiar sa fii ignorata pentru o vreme.
Cineva ar putea sa se gândeasca la tine ca la o influență pozitivă asupra vieții lor, dar trebuie sa va hotarati singura daca acea persoană este doar un prieten sau ceva mai mult.
Incertitudinea nu trebuie să vă împiedice să va distrati!
Vara aduce mai mult promisiunea de o conexiune profundă, dar această perioadă singuratica menționata mai sus, împreună cu unele aspecte suparatoare din septembrie, ar putea încetini procesul de comunicare si inceperea unei relații.
Totuși, vă puteți permite să fiti rabdatoare.
Dacă iti joci bine cartile, nici unul dintre voi (tu și un nou potențial partener) nu veti sta prea mult departe unul de celălalt!

Horoscop Gemeni - Cariera si Bani in 2014
Dacă ați avut de-a face cu un birou dezordonat sau un mediu de lucru dezorganizat anul trecut, in primul rand trebuie să ai timp pentru a-ti pune lucrurile în ordine în acest an.
La sfârșitul lunii martie și începutul lunii aprilie, vei fi motivata puternic să faci acest lucru, iar rezultatele pozitive vor fi aproape instantaneu vizibile.
Venus in conjuncție cu Uranus în Berbec poate cauza câteva hopuri financiare, continuând și în mai târziu in an, dar aceasta nu va scutura credința ta într-un sistem nou, mai organizat.
Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, cele mai bune pariuri ale dvs. pot fi situate în afara vederii periferice.
Aveți câteva cărți în mână, de care s-ar putea sa fiti reticenta in a le juca, dar în cele din urmă acestea ar putea fi cele care castiga jocul pentru tine.
La mijlocul lunii iulie, aveți o șansă bună de a face incursiuni pentru un obiectiv in carieră, de neconceput anterior.

Mult noroc, tuturor celor din zodia Gemeni in 2014!Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau