Horoscop saptamanal 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
horoscop saptamanal - Perioada 22 aug 2011 - 28 aug 2011
Horoscop saptamanal Berbec

Horoscop saptamanal Berbec


(21 martie - 20 apr)

Luni vei vi foarte nelinistit. Vei dori sa cauti ceva mai incitant. Miercuri, treburile domestice vor pasi pe scena principala. O persoana apropiata are nevoie de atentie si de timp. Un prieten instrainat va dori o impacare in ziua de Vineri. Gandeste-te bine inainte de a primi aceasta persoana inapoi in viata ta. Sambata, incearca sa fii obectiv intr-o anumita circumstanta. Duminica, Luna Noua intra in zona muncii. Poate aparea ocazia de a incepe o afacere de unul singur.

Horoscop saptamanal Berbec
Horoscop saptamanal Taur

Horoscop saptamanal Taur


(21 aprilie - 20 mai)

Un asociat iti va cere ajutorul financiar in ziua de Luni. Asigura-te ca aceasta persoana are nevoie de ajutor inainte de a-ti deschide portofelul. Pastreaza-ti economiile pentru cauze mai bune. Nu fi prea aspru cu tine in ziua de Miercuri. Miroase si trandafirii din gradina ta. Venus, il detroneaza pe Pluto in ziua de Joi. Prioritatea ta va deveni succesul. Sambata, vei rezolva o dilemma. Duminica, bazeaza-te pe puterea ta interioara.

Horoscop saptamanal Taur
Horoscop saptamanal Gemeni

Horoscop saptamanal Gemeni


(21 mai - 21 iun)

Luni, vei proiect o aura carismatica. Luna in Gemeni, face sextil cu Uranus. Toate privirile se vor indrepta catre tine atunci cand vei intra intr-o incapera. Miercuri, ai incredere intr-o anumita situatie. Evenimentele au loc conform planului. O chestiune legala se va incheia in favoarea ta, in ziua de Vineri. Sambata, ve avea o zi de socializare. Mergi la un club! Duminica, o afacere imobiliara se va dovedi a fi productiva.

Horoscop saptamanal Gemeni
Horoscop saptamanal Rac

Horoscop saptamanal Rac


(22 iunie - 22 iul)

Luni, un prieten iti va cere o favoare. Nu face promisiuni pe care nu le poti indeplini. Marti, umpleti frigiderul. O ruda poate aparea pe neasteptate. Marte in rac face o cuadratura cu Saturn in ziua de Joi. Un proiect va fi pus in asteptare. Nu te descuraja! Nu este timpul potrivit pentru acesta. Vineri, fii atent daca te afli in preajma apei. Poarta o vesta de salvare. Deleaga membrii familiei pentru anumite lucruri. Este timpul sa imparti responsabilitatile.

Horoscop saptamanal Rac
Horoscop saptamanal Leu

Horoscop saptamanal Leu


(23 iulie - 22 aug)

Luni, activitatea favorite va fi sa visezi cu ochii deschisi. Soarelui din leu i se opune lui Neptun. Este timpul sa-ti reincarci bateriile mintale. Marti, prioriattea ta vor fi banii. Joi, se vor deschide noi oportunitati datorita unui contact social. Un asociat te va ajuta in efortul pentru cariera. Sambata te vei simti agitat. Duminica, nu incerca sa obtii aprobarea celorlalti. Fii tu insuti!

Horoscop saptamanal Leu
Horoscop saptamanal Fecioara

Horoscop saptamanal Fecioara


(23 august - 22 sep)

Marti, te vor inconjura vibariile pozotive. Soarele intra in fecioara. Este timpul sa sarbatoresti! Joi, poate aparea o problema cu un prieten. Nu va fi usor sa gasiti un numitor comun. Poate ca e mai bine sa accepti o neaprobare. Vineri, o persoana iubita iti va da un sfat bun. Asculta aceasta persoana. Sambata, o relatie poate lua o directie diferita. Duminica, simtul personal va fi mai puternic. Te vei ocupa de o situatie reala.

Horoscop saptamanal Fecioara
Horoscop saptamanal Balanta

Horoscop saptamanal Balanta


(23 septembrie - 22 oct)

Marti, vei fi ghidat de intuitie. Urmeaz-o! Venus intra in conjunctie cu Uranus in ziua de Miercuri. Energia ta va fi scazuta. Incearca sa te concentrezi atunci cand rezolvi ceva. Un coleg iti poate cere o lista intreaga de lucruri in ziua de Joi. Vineri, fi alert! Va trebui sa fii pe picioarele tale intr-o situatie. Sambata, o persoana iubita va fi intr-o dispozitie extravaganta. Vei fi tarat la o noapte in oras !

Horoscop saptamanal Balanta
Horoscop saptamanal Scorpion

Horoscop saptamanal Scorpion


(23 octombrie - 21 nov)

Luni, vei avea parte de o situatie confuza. Sa separi faptele de fictiune nu va fi usor. Marti, un nou prieten va intra in viata ta. Aceasta persoana va avea aceleasi interese ca si tine. Miercuri, persoana iubita se va simti neglijata. Luna i se opune lui Pluto. Gandeste-te daca ai fost neglijat de catre aceasta persoana. Vineri, vei fi preocupat. Este timpul sa te ocupi de un proiect care manaca mult timp. Duminica, vei fi nerebdator sa-ti atingi un scop.

Horoscop saptamanal Scorpion
Horoscop saptamanal Sagetator

Horoscop saptamanal Sagetator


(22 noiembrie - 20 dec)

Luni, principiile tale morale vor fi testate. Urmeaza-ti constiinta in orice situatie. Marti, o relatie poate reveni la normal. O persoana draga va fi gata sa te ajute. Joi, incearca sa fii proactiv. Nu este intelept sa amani. Confrunta problemele atunci can dele apar. Vineri, fa o vizualizare realista asupra situatiei financiare. Nu cheltui bani pe care inca nu i-ai castigat. Luna face o cuadratura cu Jupiter, Sambata. Tentatia va fi mare !

Horoscop saptamanal Sagetator
Horoscop saptamanal Capricorn

Horoscop saptamanal Capricorn


(21 decembrie - 19 ian)

Luni, alegeti balatia cu intelepciune. Pastreaza-ti energia pentru lucruri mai importante. Nu este bine sa transpiri pentru lucruri marunte. Marti, vei fi deschis catre idei inovative. Un nou sistem de incredere iti va capta atentia. Joi, va trebui sa iei o decizie dificila. Asculta-ti inima. Sambata fii precaut. Soarele intra in conjunctie cu Uranus in zona casei. Ai grija cand faci reparatii prin casa. Duminica, petrece timp de calitate cu persoana iubita.

Horoscop saptamanal Capricorn
Horoscop saptamanal Varsator

Horoscop saptamanal Varsator


(20 ianuarie - 18 feb)

Luni, se va deschide o noua usa. Ia in considerare aceasta oportunitate. Miercuri, vei lua o lectie de viata. Tine minte, experienta este cea mai buna invatatura. Joi, nu lua o decizie pripita! Gandeste-te inainte sa actionezi. Vineri, vei depasi un rival. Mercur se intoarce direct in zona competitiilor. Fii Victorios! Sambata o persoana iubita se va comporta eretic. Fii rabdator. Duminica, vei fi nerebdator sa-ti transformi viata.

Horoscop saptamanal Varsator
Horoscop saptamanal Pesti

Horoscop saptamanal Pesti


(19 februarie - 20 mar)

Luni, poate aparea o problema de sanatate. Fa un pas inainte pentru a-ti imbunatati sanatatea. Ajusteaza-ti dieta. Marti, vei fi tentat sa idolizezi persoana iubita. Soarele intra in zona relatiilor. Incearca sa privesti aceasta persoana cu claritate. Miercuri, o dilema se va dovedi a fi complicata. Accepta sfatul unui expert pentru a o rezolva. Vineri, lasa trecutul in urma. Concentreaza-te in construirea unui nou viitor. Duminica, ti se va indeplini o dorinta.

Horoscop saptamanal Pesti
Vezi horoscopul din saptamanile trecute:
Anul 2012
Anul 2013


adauga_bannerul_tau