Zodia Capricorn, Horoscop Capricorn azi, Horoscop Capricorn
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Zodiac / Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Zodia Capricorn

(21 decembrie - 19 ianuarie)

Zodia Capricorn, Horoscop Capricorn azi, Horoscop Capricorn. Caracteristici generale zodia Capricorn. Horoscop Capricorn azi - Temperament si caracter pentru Zodia Capricorn. Citeste horoscop zodia Capricorn cariera si bani pt nativii din zodia Capricorn.
Caracteristici generale ale Zodiei Capricorn

Simbol: Capricornul
Pozitia in casa: Al zecelea
Polaritate: Negativa
Omolog in Zodiacul Chinezesc: Bivol
Element: Pamant
Culori norocoase: Maro
Planeta Guvernanta: Saturn
Semn opus: Rac
Grup: Teoretic
Elemente sensibile ale corpului: Oasele, Dintii
Directie / Calitate: Cardinal
Piatra norocoasa: Onix

Capricorn - Personalitate
Cand vine vorba de profesionalist si despre valori traditionale, Capricornul castiga de departe.
Nativilor in aceasta zodie le place sa abordeze viata in moduri conventionale, mutand muntii din loc.
Considerat cel mai serios din semnele zodiacale, Capricornul poseda o independenta ce ii permita sa progreseze atat personal cat si profesional.

Cuvinte cheie pentru Capricorn

Puncte tari: raspundere, bun management, disciplinat, autocontrol, umor negru.

Puncte slabe: le stie pe toate, nu iarta, se asteapta la ce e mai rau, protector.

Carisma: constructie medie, poate sa intre in forma cu efort dar are tendinte de delasare.

Ii plac: familia, traditia, arta de calitate, statulul redus, muzica

Ii displac: aproape orice la un punct

Mediu perfect: situatia de munca pozitiva, mediu urban plin de cultura si stil, orice loc in care este pus intr-o pozitie de conducere.

Zodia Capricorn in dragoste
Capricornului ii place sa fie un amant serios, actionand incet si sigur. Nu-l vei vedea sarind cu capul inainte. Sa ia relatiile pas cu pas este modul lui de abordare. Cuvintele sunt putine, dar volumul faptelor spune mai multe despre el.
Capricornul valorifica faptele si va merge pana la capat ca sa-si exprime afectiunea prin ele. Le place sa faca cadouri si nu se dau inapoi de la a plati mult pentru o seara fantastica. Sinceri cu adevarat, poti spune doar cateva cuvinte despre modul in care acestia de poarta cu bancile.

Zodia Capricorn - Prieteni si Familie
Combinand sarea si piperul cu dragostea pentru umor, Capricornul este o companie extraordinara pentru cei pe care si-i alege ca prieteni. Se vor inconjura de oameni sinceri, loiali si similari in valorile pe care si le-a creat. Isi pretuiesc apropiatii si vor merge pana in panzele albe pentru a-si ajuta un prieten sau un membru al familiei. Natura traditionala il face pe Capricorn sa iubeasca vacantele, precum Craciunul, pentru ca acestea strang oamenii in jurul mai multor activitati. Desi Capricornului nuu ii place un cerc larg de persoane, cei care sunt implicati in viata acestuia vor gasi un personaj constant si sincer. Afisarea sentimentelor nu este un lucru obisnuit pentru Capricorn. Prefera ca faptele sa vorbeasca pentru ei.

Zodia Capricorn - Cariera si Bani
"Ambitia" este cuvantul cheie pentru nativul Capricorn. Cuvanrul cheie este "a folosi" Capricornul are un talent deosebit pentru ca gasi unealta potrivita pentru o activitate si pentru a se apuca de ea. Chiar daca incepe de jos, munca nu il sperie pe Capricorn. Va merge pana la capat o data ce si-a stabilit scopul.
Capricornul isi stabileste standarde inalte, onestitate, perseverenta si devotamentul pentru servici il face un manager excelent. Loialitatea si puterea de munca sunt calitati pe care nativul le apreciaza atat la el cat si la cei din jurul lui. Cariera in management, finante, invatamant si imobiliare sunt alegerile excelente.
Capricornii lucreaza bine cu resursele financiare si temporale de care dispus. Din cand in cand, simt nevoia sa cheltuiasca bani munciti din greu si ii pot vedea impachetand pungi cu lucruri amuzant si usuratie cumparate din magazine. Dar ca si regula, precautia merge perfect cu spiritul practic al Capricornului. Obiectele multifunctionale sunt preferate.


Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau